KOME ĆE NOVEMBAR DONIJETI FINANCIJSKI PREPOROD: Novčani dobici su na vidiku, a jedan znak će posebno profitirati

Astrolozi navode da će novembar biti mjesec duboke i sveobuhvatne transformacije, a posebno će promjene osjetiti jednak znak. Riječ je o horoskopskim Škorpionima, a kojima će novembar, inače mjesec kojim vladaju kao znak, ove godine donijeti i nevjerojatne novčane dobitke. Ovaj bi mjesec trebao označiti nove početke za Škorpione, a sve što sada pokrenu u smislu biznisa i poduzetništva dugoročno će se pretvoriti u zlato.

Ovaj iznimno povoljan trenutak trebaju iskoristiti najbolje što mogu, no trebaju paziti i da će Mars, koji je Škorpionov zaštitni planet, od ovog mjeseca biti u svom retrogradnom hodu. To će za Škorpione značiti da će u sljedećem period morati znati jasnije definirati granice u odnosima s drugim ljudima – a to im neće uvijek lako pasti. Mogli bi se naći u sukobima sa suradnicima ili nadređenima koji će im izazivati stress, no trebaju znati da će im se svaki hrabar potez višestruko isplatiti. Ovo je odličan period za pokretanje svojih poslova, davanje otkaza i traženje novih radnih prilika – zvijezde su Škorpijama ovog mjeseca jako naklonjene kada je riječ o novim investicijama.

Oko osmog novembra stvari će se posebno intenzivirati, jer tada dolazimo i do pomračenja Mjeseca u Biku koji će dramatično utjecati na odnose Škorpiona. Tako će nakon dugih mjeseci biti napokon spremni odbaciti toksičnu dinamiku u svojim vezama i shvatit će što je zapravo potrebno za zdrava i dugoročna partnerstva. Tako će prekinuti veze koje ih opterećuju i krenuti u nove pobjede i na ljubavnom polju.

Kada započne sezona Strijelaca 22. novembra stvari će se početi smirivati, a Škorpioni će osjetiti zahvalnost za prethodne tjedne tijekom kojih su osjećali novi emocionalni i financijski uspjeh. Pri kraju studenog postat će svjesni svoje vrijednosti i osjećat će se vrlo samopouzdano, postavit će nove financijske ciljeve i zatražiti povišicu, a otkrit će i kako da svoje hobije iskoriste za zaradu.

Do trenutka kada retrogradni Jupiter dođe do svog kraja 23. novmbra, Škorpioni će se osjećati spremnima za zabavu i bit će vrlo zadovoljni životom. Studeni će im zbog toga biti najbolji mjesec ove godine, osobito kada je riječ o financijama.

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *