Prostete pure slika iz ruke

Prostate Pure cena, iskustva, sastav i da li je prevara

Prostate Pure je prirodni dodatak ishrani koji je posebno formulisan da podrži zdravlje prostate. Sastoji se od mešavine prirodnih sastojaka koji su tradicionalno korišćeni za podršku prostatnoj žlezdi, uključujući ekstrakt ploda saw palmetto, beta-sitosterol, ekstrakt kore afričke šljive i alfa laktozu monohidrat.

Sastav proizvoda

Ekstrakt ploda saw palmetto je ključni sastojak, jer je pokazao da je efikasan u smanjenju simptoma povećane prostate. Beta-sitosterol je još jedan važan sastojak, jer je utvrđeno da poboljšava protok urina i smanjuje učestalost mokrenja.

Ekstrakt kore afričke šljive se smatra da ima protivupalna svojstva, što može pomoći u smanjenju upale u prostati. Alfa laktoza monohidrat se dodaje u dodatak kako bi se olakšala njegova apsorpcija i efikasnost.

Proizođač tvrdi da ovaj proizvod nakon samo jednog tretmana poboljšava cirkulaciju krvi, uspostavlja normalno mokrenje, jača imunitet i libido.

Koji su simptomi i najčešći problemi sa prostatom?

Najčešći problemi sa prostatom uključuju:

  1. Benigna hiperplazija prostate (BHP): To je uvećanje prostate koje se često javlja kod starijih muškaraca. Simptomi su učestalo mokrenje, naročito noću, slab ili prekinut protok urina i osećaj nepotpunog pražnjenja bešike.
  2. Rak prostate: Ovo je najčešći kancer koji pogađa muškarce. Simptomi mogu uključivati poteškoće sa mokrenjem, bol u karlici, bol u donjem delu leđa i krv u mokraći.
  3. Prostatitis: To je upala prostate koja može biti izazvana infekcijom ili drugim uzrocima. Simptomi uključuju bol pri mokrenju, bol u karlici i otežano mokrenje.

Ako imate bar 2-3 simptoma preporučujemo ovaj proizvod!

Na koji način ove kapsule pomažu u rešavanju problema?

Proverena kombinacija moćnih biljaka koje su se vekovima koristile za probleme sa prostatom sadržane su u Prostate Pure.

Ekstrakt palme sabal se često koristi za zdravlje prostate. Takođe poznata kao Serenoa repens, je vrsta biljke koja raste u jugoistočnoj Americi. Ekstrakt ove biljke se koristi u različitim dodacima ishrani za muškarce koji imaju probleme sa prostatom.

Istraživanja su pokazala da ekstrakt palme sabal može da smanji simptome benigne hiperplazije prostate (BHP), kao što su učestalo mokrenje, slaba mokraćna struja i osećaj nepotpunog pražnjenja bešike. Ekstrakt palme sabal može da bude koristan i za druge probleme sa prostatom, kao što je prostatitis.

Beta-sitosterol je biljni sterol koji se prirodno javlja u biljkama kao što su orasi, semena bundeve i soja. On se takođe može pronaći u raznim dodacima ishrani namenjenim za potenciju i zdravlje prostate.

Istraživanja su pokazala da beta-sitosterol može da bude koristan za poboljšanje potencije kod muškaraca.

Ekstrakt afričke šljive, takođe poznate kao ekstrakt kore Prunus Africana, je prirodni biljni lek koji se često koristi za održavanje zdravlja prostate.

Osim toga, ekstrakt afričke šljive se ponekad koristi i za poboljšanje potencije kod muškaraca. Iako nema dovoljno dokaza koji bi potvrdili ovaj efekat, neka istraživanja sugerišu da ekstrakt afričke šljive može pomoći u poboljšanju protoka krvi i povećanju seksualne funkcije kod muškaraca.


Prirodno rešenje za probleme

Poručite sa sajta proizvođača i ostvarite popust od 50%

Kako se koristi ovaj proizvod?

Uzima svakodnevno kao dodatak zdravoj ishrani i načinu života. Važno je napomenuti da ovaj proizvod nije lek i nije namenjen za dijagnostiku, lečenje, izlečenje ili sprečavanje bilo koje bolesti. Ako imate bilo kakva postojeća medicinska stanja ili uzimate neke lekove, važno je da se pre uzimanja ovog preparata konsultujete sa zdravstvenim radnikom.

Prostate Pure se obično upotrebljava kao dodatak ishrani jedna kapsula pre doručka i jedna neposredno pred odnos. Preporuka je da se upotrebljava 30 dana.

Ko je proizvođač Prostate Pure kapsula?

Proizvodi se od strane kompanije Bio Plar, koja je specijalizovana za proizvodnju prirodnih dodataka ishrani. Koriste najviše standarde kvaliteta i sigurnosti pri proizvodnji svih svojih proizvoda. Proizvod se može kupiti putem njihove zvanične internet stranice ili kod drugih ovlašćenih prodavaca.

Da su kapsule Prostate Pure prevara?

Ne postoje dokazi da je Prostate Pure prevara. Ovo je dodatak ishrani koji sadrži mešavinu prirodnih sastojaka koji su tradicionalno korišćeni za podršku zdravlju prostate. Postoje klinička istraživanja koja sugerišu da ovi sastojci mogu imati koristi za zdravlje prostate.

Prostate pure iskustva sa foruma

Prostate Pure ima bojna pozitivna iskustva među korisnicima. Neki korisnici su izvestili o pozitivnim efektima na zdravlje prostate, uključujući smanjenje učestalosti noćnog mokrenja, smanjenje urinarne inkontinencije, bolje protok urina i smanjenje osećaja nelagodnosti u predelu prostate. Na sajtu proizvodđača kao i po raznim stranim forumima možete naći pozitivne komentare, a na našem tržištu se od skoro nalazi ovaj revolucionarni proizvod.

Međutim, važno je napomenuti da ove kapsule nisu lek i ne može zameniti propisanu medicinsku terapiju. Pre uzimanja ovog ili bilo kog drugog dodatka ishrani, treba se posavetovati sa zdravstvenim radnikom. Takođe, nije moguće garantovati da će ovaj proizvod delovati isto kod svakog korisnika i da će doneti očekivane rezultate.

Prostate pure cena i gde kupiti ove kapsule?

Ne možete ga kupiti u apotekama poput Benu ili Lily već preko sajta proizvođača i njihovih distributera. Cena proizvoda u Srbiji preko ovog sajta je 3600 dinara sa popustom, a u Bosni je cena 59,9 KM.

Možete ga poručiti direktno na našem sajtu kako bi ostavarili 50% popusta, a biće isporučen na kućnu adresu od strane zvaničnog proizvođača koji će vas kontaktirati.

Naručite od proizvođača

Poručite sa sajta proizvođača i ostvarite popust od 50%

Isporuku i obradu narudžbina proizvoda vrši proizvođač. Sajt detoksikacija se ne bavi prodajom proizvoda i informativnog je karaktera.